Friday, 31 July 2015

"Verbinding & Zichtbaarheid"


De lancering van "Fase 1" Devakbloemist.nl is aanstaande!
Wij staan terwijl we dit schrijven op het punt ons platform te gaan lanceren. De site staat zeggen en schrijven "geparkeerd" zodat we de laatste puntjes op de "i" kunnen gaan zetten om zéér binnenkort online te gaan. Wij doen dit in een 4-fasen plan, hierover ga ik jullie later meer vertellen.


"Verbinding & zichtbaarheid". 
Wij hebben de ambitie om de bloemisterij in Nederland, maar ook daarbuiten online een duidelijk gezicht te gaan geven. Aangezien Rome ook niet in één dag gebouwd is, zullen óók wij moeten bouwen aan een krachtige fundering met stevige draagkracht. Die draagkracht moet bij jullie bloemisten vandaan gaan komen, vandaar ook dat wij moeten beginnen bij het begin, stap voor stap, en fase naar fase. Op deze manier kunnen we met zijn allen gaan inzetten op gezamenlijke groei en draagkracht.
De eerste fase is gericht op het krijgen van gebruikers, het zichtbaar maken van bloemisten die willen inzetten op meer groei, rendement en zichtbaarheid. Hiermee formaliseren wij een behoefte die al langer leeft op bijvoorbeeld een online community als het  "Bloemisten Netwerk".Hoe sluit ik mij aan?
Dat is vrij eenvoudig! Registreer je winkel/onderneming via ons registratie-formulier. Wij zullen dan na een succesvolle beoordeling jouw winkel zichtbaar maken op onze kaart. Door middels van een handige zoekfunctie kan je in contact komen met bloemisten door het gehele land, de profiel-pagina van desbetreffende winkel bekijken en natuurlijk in contact komen met je collega voor allerhande zaken.


Onze visie
Wij vinden het huidige online landschap voor de bloemist momenteel te weinig divers, vandaar ook ons initiatief om voor bloemisten een platform te ontwikkelen waar vakmanschap, passie en creativiteit zichtbaar wordt voor de consument. Dit platform stelt jullie straks in staat met consumenten door het gehele land in contact te komen, je eigen prijzen te bepalen, interlokaal te kunnen ondernemen en je eigen succes te bepalen.  Door de krachten te bundelen op gebied van centrale marketing, een innovatief platform te bieden en daarbij het allerbeste ingrediënt toe te voegen; jullie vakmanschap, denk ik dat we een nieuw tijdperk kunnen gaan inluiden op gebied van online ondernemen voor de bloemist!

Zeg het voort
Deel deze beweging met zoveel mogelijk vakgenoten, collega's, ondernemers. Samen kunnen en moeten wij het verschil weer gaan maken. Dus volg en deels ons en zet in op de toekomst!

Florale groeten,

De Vakbloemist


1 comment: