Monday, 31 July 2017

Flower Factor en Master Florist gaan strategische samenwerking aan.

Vandaag zijn Flower Factor - een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd heeft in florale inspiratie en opleidingen en Master Florist (De Vakbloemist) - een beweging van lokale bloemisten vóór bloemisten een strategische samenwerking aangegaan met als doel bloemisten internationaal te versterken en meer te profileren met unieke vaardigheden en inspiratie.


Pim van den Akker van Flower Factor over de nieuwe ontstane samenwerking; “Dit partnership helpt Flower Factor en diens bronnen van inspiratie en educatie naar een nieuwe hoogte qua bereik en bloemisten, en biedt nieuwe dimensies en mogelijkheden aan onze industrie”.

Mark Doyle en Jan Huisman van Master Florist over de samenwerking; “De samenwerking biedt bloemisten gemakkelijker toegang tot educatief materiaal en inspiratie en past perfect in onze samen groeien-strategie voor bloemisten en partners”. “Dit voegt waarde toe aan onze internationale beweging”.


Flower Factor en Master Florist delen veel dezelfde waarden en zijn beide erg enthousiast om een eenzelfde kernwaardes te promoten zoals design, vaardigheden, creativiteit en inspiratie alsook educatie, waarvan zij geloven dat dit cruciale factoren zijn voor een sterke en veerkrachtige toekomst binnen de bloemisterij.

 Flower Factor - Pim van den Akker
Pim van den Akker is een vermaard Floraal Designer en oprichter van Flower Factor, een internationaal platform vol inspiratie en educatieve tutorials om bloemisten wereldwijd te activeren.  Voor meer inspiratie, instructie-video’s, masterclasses ga naar http://www.flowerfactor.com of find ons op YouTube, Facebook en Pinterest.
 

Master Florist - Mark Doyle and Jan Huisman
Vooraanstaande bloemisten advocaten Jan Huisman en Mark Doyle zijn verantwoordelijk voor vele levendige internationale bloemisten-communities welke kunnen worden gevonden op https://floristry.network. Ze zijn ook oprichters van  https://master.florist site en gerelateerde tools en services voor  bloemisten gericht op design, unieke vaardigheden en kwaliteitsaspecten binnen de kaders van marketing en business management
 

Flower Factor staat voor uitmuntend design, inspiratie, educatie, storytelling en branding met als doel de gehele industrie te doen laten groeien.
 

Master Florist zet haar levendige bloemisten-communities, diens bloemist profielen, groot internationaal netwerk en bereik hierbij in. Met een focus op “voor de bloemist” en samen groeien-benadering met partners die Master Florist heeft om zich heen heeft verzameld, alsook het vertrouwen van veel lokale bloemisten, werkt men samen met partners zoals veredelaars, kwekers en handel aan een gezonde richting aangaande het succes voor de bloemist en bloemisterij. 
 


Contacts - Flower Factor
Pim van den Akker - pim@flowerfactor.nl
Mirjam Hendriks - mirjam@flowerfactor.nl
 

Links

Contacts - Master Florist
Jan Huisman - jan@master.florist
Mark Doyle - mark@master.florist
Links


2 comments:

  1. I really appreciate your work which you have shared here. The article you have shared here is very informative and the points you have mentioned are very helpful. Thank you so much. Miami Luxury Florist

    ReplyDelete
  2. Very well written article. It was an awesome article to read. Complete rich content and fully informative. I totally Loved it.Professional Website Developers in Usa Site.

    ReplyDelete