Thursday, 27 September 2018

Bloemisten Netwerk en Master Florist Meetup 23 sep. 2018 - Gerbera United

Op zondag 23 september kwamen er veel leden van de Nederlandse online community "Bloemisten Netwerk" samen bij Gerbera United en Ben van der Kooij om meer te weten te komen over deze twee gepassioneerde kwekers, en natuurlijk gerbera's en orchideeën in het algemeen.

Deze meetings worden georganiseerd door MasterFlorist (De Vakbloemist in Nederland) samen met de plaatselijke online netwerken om bloemisten uit te nodigen voor een gezellige en informatieve omgeving, samen eten en drinken, ideeën met elkaar uitwisselen en nieuwe designs worden gedemonstreerd.

Pascal de Laat en Thijs Harmens vermaakten het aanwezige publiek met demonstraties met bloemen van partners en sponsoren. Geselecteerde Master Florist-sponsoren waren aanwezig om bloemisten te spreken en te informeren, maar ook om bloemen en andere goodies aan bloemisten mee te  geven om mee naar huis te nemen.


Het evenement is alleen voor bloemisten en uitgenodigde industriële partners. Meer dan 50 bloemisten woonden het event persoonlijk bij, live video’s en foto's werden op grote schaal gedeeld in de community van bijna 4000 Nederlandse bloemisten, de grootste bloemistengroep op Facebook, evenals het instagram-account "masterflorists" met bijna 70.000 voornamelijk bloemisten-volgers over de hele wereld. .

De aanwezige industriepartners waren:
  • OASIS Floral Products, Dümmen Orange, Florist Holland
  • Anthura, Van der Lugt Lisianthus, J de Koning bloemengroothandel, Selecta one, Duif International
  • Chrysal, Beyond Chrysant, Berg RoseS, Amigo Plant, Royal FlowersDe volgende bloemistenbijeenkomst wordt inmiddels weer gepland en ziet er “rooskleurig” uit.1 comment:

  1. Wonderful post for us. The information you provided is very useful. Thanks for posting it and I am waiting for a more informative post like this, please keep posting. Flower Designer Miami

    ReplyDelete